Uredi vsebino
Domov  |  Kontakt  |  Kazalo
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
Nakupovalna košarica
  Vaša košarica je prazna.
Naročite preko spleta in prihranite 10%!
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev

Hidravlična luknjalka - enostaven način za izdelavo lukenj

Uredi seznam novic Dodaj novico
07. november 2016

Nova M18 Force Logic hidravlična luknjalka električarjem zagotavlja hitri dostop in sposobnost manevriranja. V kombinaciji z Milwaukeejevimi prebijači in matricami, bo preimenoval učinkovitost uporabnikov s skrajšanjem dolgočasnih korakov delanja lukenj in izboljšanjem hitrosti procesa.

Hidravlična luknjalka

Vedno bolj pomembno postaja zagotavljanje optimalne kompaktne rešitve za paleto površin, s katerimi se različne službe in strokovnjaki za vzdrževanje, popravila, obnovo ukvarjajo in kjer zahtevajo manevrske sposobnosti. 60 kN luknjalka, ki je za kar 40% lažja, zagotavlja uporabnikom zanesljivo orodje, s katerim lahko zlahka krmarijo znotraj tesnih prostorov in prinaša zmogljivost za ustvarjanje do O100 mm lukenj v 3.0 mm mehko jeklo in 2.5 mm lukenj v nerjaveče jeklo.

Hidravlična luknjalka in izsekovalno orodje z živo rdečim križcem

Tradicionalno je najbolj zahteven korak v procesu oblikovanja lukenj postavitev luknjalke in izsekovalnega orodja na material, saj so črte za poravnavo na konkurenčnih enotah zelo težko vidne, prav tako pa tudi teža orodja med poskusom poravnave deluje proti uporabniku.

Poleg najnatančnejše poravnave na mehko in nerjaveče jeklo, ima Milwaukee luknjalka in izsekovalna orodja živo rdeč križec in jasen pogled na delovno površino za hitro in enostavno poravnavo. Po zaključeni poravnavi, omogoča sistem za hitro poravnavo enostavno nastavitev brez teže orodja in pospeši ponavljajoče luknjanje. Po nastavitvi, uporabniki le pritisnejo funkcijo na luknjalki in izsekovalnemu orodju ter pritisnejo na sprožilec za prebijanje luknje.

Hidravlična luknjalka v procesu izsekavanja

Poleg tega je Milwaukee edini proizvajalec, katerega kompleti standardne luknjalke in izsekovalnega orodja so primerni tako za mehke kot nerjaveče površine do 100 mm. To zagotavlja neprimerljivo vrednost, saj konkurenca prodaja komplete za nerjaveče jeklo posebej, kot vrhunski komplet, ki lahko stane tudi do trikrat več kot komplet za mehka jekla. Luknjači in izsekovalna orodja so namenjeni tudi za optimalno odstranjevanje surovine in so združljivi s konkurenčnimi orodji.

Hidravlična luknjalka se napaja z Milwaukee REDLITHIUM-ION™ akumulatorjem, in tako je novi M18 ™ FORCE LOGIC™ Hidravlična luknjalka del najhitreje rastočega brezžičnega sistema v industriji, ki zdaj ponuja že več kot 80 brezžičnih 18V Litij-ionskih izdelkov. Novi luknjač je dovolj močan, da preluknja do O100 mm luknje v 3.0 mm mehko jeklo ali 2.5 mm luknje nerjaveče jeklo. Njegova kompaktna, kotna oblika zagotavlja najboljši manevrski prostor v ozkih prostorih.

Uredi nogo