Uredi vsebino
Domov  |  Kontakt  |  Kazalo
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
Nakupovalna košarica
  Vaša košarica je prazna.
Naročite preko spleta in prihranite 10%!
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev
Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev

Hidravlične klešče za stiskanje kabel čevljev

Uredi seznam novic Dodaj novico
04. oktober 2016

Hidravlične klešče za stiskanje kabel čevljev Milwaukee bistveno spreminjajo način baterijskega hidravličnega orodja za stiskanje z najboljšo uporabniško izkušnjo z uvedbo M18 FORCE LOGIC Hidravličnega orodja za stiskanje kablov. Izdelana od samega začetka za reševanje izzivov s katerimi se srečujejo uporabniki na gradbišču, Milwaukeejeva kompaktna oblika ter hitra povezljivost in enostavno odpiranje čeljusti naredita hidravlične klešče za stiskanje kabel čevljev enostavno za uporabo tudi v najtežjih delovnih okoljih z doseganjem vrhunske natančnosti in manjše utrujenosti uporabnika.

Hidravlične klešče za stiskanje kabel čevljev

Danes električarji uporabljajo velika, nerodna, težka orodja za spajanje ali prekinjanje električne povezave. Natančna poravnava orodja je ključna sestavina celovitega spajanja. Trenutna klešče za stiskanje kabel čevljev so zahtevna za poravnavo, zaradi njihove teže pogosto zahtevajo dve osebi za zagotovitev ustrezne postavitve. Zaradi patentirane oblike čeljusti M18 FORCE LOGIC vsebujejo hidravlične klešče za stiskanje kabel čevljev vezne elemente za takojšnjo uskladitev, kar vodi do natančnih in hitrih začetnih spajanj. Vitka oblika in avtomatsko odprljiva čeljust izboljšata natančnost in hitrost nadaljnjega spajanja, saj se čeljust enostavno odpre z enim samim pritiskom palca, kar je odličen postopek za enega uporabnika.

Stiskanje s hidravličnimi kleščami za stiskanje kabel čevljev

Nove hidravlične klešče za stiskanje kabel čevljev vključujejo prvi adaptivni sistem za krmiljenje tlaka, Prediktivno spremljanje sile (PFM™). Medtem ko hitrost in natančnost običajno ne gresta z roko v roki se oboje doseže s sistemom za Prediktivno spremljanje sile. S sposobnostjo meriti in spremljati vse ravni delovanja sistema, PFM™ potiska hidravliko izredno trdo in hitro skozi začetek cikla in pristane nežno na pravem tlaku med zaključkom spajanja. PFM sistem ščiti komponente in s tem do 4x podaljša življenjsko dobo, zaradi česar je to najhitrejši, najbolj natančen sistem za spajanje na trgu.

Kot popolna rešitev problemov, M18 FORCE LOGIC so hidravlične klešče za stiskanje kabel čevljev združljive z novo patentirano digitalno platformo za električno ročno orodje ONE-KEY, ki omogoča uporabniku brezžično sinhronizacijo orodja in nalaganje podatkov v oblak s svojih mobilnih naprav.

Sinhronizacija hidravličnih klešč za stiskanje kabel čevljev

Z uporabo spletne nadzorne plošče, bodo lahko električarji uporabljali funkcionalnosti Orodja za poročanje ONE-KEY za hitro in enostavno izbiranje orodja za zvijanje, kakor tudi začetek in konec datum dneva in časa dela, za izdelavo strokovnega poročila o natančnosti orodja, zaradi česar je lažje kot kdajkoli prej predati stavbo v enostaven pregled. Poleg tega bo ONE-KEY Orodje za poročanje pomagalo pri sledenju izkoriščenosti in preventivnemu vzdrževanju vseh hidravličnih klešč za stiskanje kabel čevljev v skupini, tako da bodo lahko uporabniki maksimizirali čas delovanja in produktivnost.

Uredi nogo