Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Namizne krožne žage in stojala

Namizna krožna žaga olajša delo pri rezanju različnih materialov. Namizne krožne žage Milwaukee imajo vgrajen POWERSTATE™ brezkrtačni motor, ki obljublja veliko moči in sposobnosti. Menjava ščitnika in reila je hitra in enostavna in ne zahteva odstranjevanja pokrova.

Namizna krožna žaga - osnovno orodje za obdelavo lesa

Ko se lotevate obdelave lesa je namizna krožna žaga vaše primarno orodje, ki pa veliko krat stoji v naši delavnici. Tokrat imate možnost svoje orodje odnesti s seboj s pomočjo stojala in vgrajenega akumulatorja in razširiti svoj posel. Obdelujte večje kose lesa brez izgube moči, režite utore z natančno in prilagodljivo rezalno mizo ter režite pod različnimi koti. Milwaukee namizna krožna žaga omogoča vso klasično obdelavo lesa kjerkoli že boste.

   

Izdelkov 3

   

Izdelkov 3

OBVESTILO


Spoštovani kupci!

Zaradi izredne uredbe vlade Republike Slovenije, z dnem 26.10.2020 in do preklica ponovno zapiramo našo poslovalnico v Mozirju.

V času zaprtja poslovalnice lahko blago naročate preko naših predstavnikov na vašem področju ali direktno preko spletnega naročila, e-pošte E-mail: info@grlica.si ter dežurnega telefona 041/769-962 kjer so vam na voljo tudi vse ostale želene informacije od Ponedeljka do Petka od 8.00 do 18.00 ure. Na podlagi plačila po ponudbi pa je po predhodnem dogovoru možen tudi osebni prevzem blaga.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!