Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Udarni vijačniki

Udarni vijačnik boste uporabili, ko boste morali vijačiti. Prednost udarnega vijačnika je ta, da lahko v glavi menjate različne nastavke za vijačnike, kar npr. pri vrtalniku ni možno. Udarni vijačnik ustvari več navora in je tako primeren za dela, ki potrebujejo več moči. Vsi vijačniki Milwaukee imajo tudi sistem QUIK-LOK za hitrejšo menjavo priključnih kablov, kar vam olajša delo. Seveda pa je izbor pravega udarnega vijačnika odvisen od dela, za katerega ga potrebujete. Če potrebujete pomoč pri izbiri, nas lahko tudi kontaktirate, in naši sodelavci bodo zagotovo našli pravo orodje za vaše potrebe.

   

Izdelkov 4

   

Izdelkov 4

OBVESTILO


Spoštovani kupci!

Zaradi izredne uredbe vlade Republike Slovenije, z dnem 26.10.2020 in do preklica ponovno zapiramo našo poslovalnico v Mozirju.

V času zaprtja poslovalnice lahko blago naročate preko naših predstavnikov na vašem področju ali direktno preko spletnega naročila, e-pošte E-mail: info@grlica.si ter dežurnega telefona 041/769-962 kjer so vam na voljo tudi vse ostale želene informacije od Ponedeljka do Petka od 8.00 do 18.00 ure. Na podlagi plačila po ponudbi pa je po predhodnem dogovoru možen tudi osebni prevzem blaga.

Hvala za razumevanje in ostanite zdravi!