Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Tračne žage

Električna tračna žaga je enostavna in lahka za uporabo, še vedno pa poskrbi, da svoje delo opravi z dovolj moči. Tračno žago Milwaukee lahko uporabljate pri različni hitrosti, vedno pa zagotovi najbolj kvalitetno in natančno rezanje.

Tračna žaga vas osvobodi delovnega pulta

Nesite delo kjer ga potrebujete. Z Milwaukee tračno žago boste lahko rezali les, kovine, plastiko in vse ostale materiale tam, ker jih morate. Kadar se lotevate težjih materialov, ki jih ne morete prenesti dosvojega delovnega mesta boste lahko z tračno žago Milwaukee delo opravili tam, kjer se nahaja.

Izjemna kvaliteta lista žage bo poskrbela, da bo prašenje ob delu minimalno, pri rezanju kovin ne bo prihajalo do previsokih temperatur in posledično bo tudi material ostal nerazbarvan oziroma nepoškodovan. Z globokim utorom lahko režete lahko tudi debelejše materiale.

Žagajte svobodno

Tračna žaga omogoča, da s počasnim in previdnim gibom zamenjate smer reza koliko krat želite. Prav tako lahko svobodno menjujete materiale. Tračna žaga tako omogoča, da delate tudi z manj enakomernimi materiali in ohanjate kvaliteto reza v vseh različnih primerih.

   

Izdelkov 1

   

Izdelkov 1