Product was successfully added to your shopping cart.

Politka spletnih piškotkov

Ko uporabljate naše spletne storitve se na vaš računalnik naložijo piškotki. Na splošno piškotki in sorodne tehnologije delujejo tako, da v brskalnik ali napravo dodeli edinstveno številko, ki nima nobenega pomena zunaj družbe Grlica d.o.o..

Grlica d.o.o. uporablja te tehnologije za prilagoditev izkušnje in za pomoč pri zagotavljanju vsebine, ki je specifična za vašo uporabo.

Seznam piškotkov, ki jih uporabljata spletna stran in spletna trgovina:

Ime piškotkaNamenČas piškotkaStran
_ga Statistika ogledov spletne strani 2 leti https://www.grlica.si/
frontend ID uporabnikove seje Do konca seje https://www.grlica.si/
cookieAlertClosedFlag Piškotek s katerim si stran zapomni vašo odločitev vezano na uporabo piškotkov 1 leto https://www.grlica.si/
cookieAlertState Piškotek, ki si zapomni, če je uporabnik sprejel vse ali samo obvezne piškotke 1 leto https://www.grlica.si/
frontend_cid Identifikator seje za vpisanega uporabnika Do konca seje https://www.grlica.si/

 

Za upravljanje zbiranja informacij preko piškotkov ali sorodnih tehnologij lahko uporabite nastavitve v vašem brskalniku ali v mobilni napravi. 

Grlica d.o.o. se zavezuje, da vam bo omogočila upravljanje zasebnosti in skupne rabe, vendar ne prevzema odgovornost za zgrešene »Do Not Track« signale preko spletnega brskalnika. Zavrnitev piškotkov lahko povzroči, da vam nekatere funkcije ponujenih storitev ne bodo na voljo.

Kako uporabljamo piškotke

Mi uporabljamo piškotke iz več razlogov, ki so opisani zgoraj. Žal v večini primerov ni industrijskih standardov za možnosti onemogočanja piškotkov, ne da bi popolnoma onemogočili funkcionalnosti in funkcije, ki jih dodajamo na to spletno mesto. Priporočamo vam, da sprejmete vse piškotke, če niste prepričani, ali jih potrebujete ali ne, če se uporabljajo za zagotavljanje storitve, ki jo uporabljate.

Onemogočanje piškotkov

Na splošno lahko sprejmete ali preprečite (preprečite) uporabo piškotkov s funkcijo, vgrajeno v vaš spletni brskalnik. To naredite tako, da prilagodite nastavitve v vašem brskalniku. 

Zavedajte se, da onemogočanje piškotkov vpliva na funkcionalnost te in številnih drugih spletnih mest, ki jih obiščete. Onemogočanje piškotkov običajno povzroči onemogočanje nekaterih funkcij in funkcij te strani. Zato priporočamo, da ne onemogočite piškotkov.

Za izbris piškotkov naših partnerjev, ki delujejo na domeni "https://www.grlica.si/" prtisinite na sledečo povezavo: Izbris piškotkov

Piškotki tretjih oseb

Ko uporabljate to spletno mesto, boste morda prejeli piškotke, ki jih nastavijo tretje osebe. 

Piškotki tretjih oseb se uporabljajo za sledenje in merjenje uporabe te strani. Na tej spletni strani uporabljamo tudi različne gumbe za socialne medije in vtičnike, ki vam omogočajo, da se na različne načine povežete s svojim socialnim omrežjem. Da bi ti delali na naslednjih spletnih mestih socialnih medijev, vključno z Facebook, Google+, itd. Te strani bodo nastavila piškotke prek našega spletnega mesta, ki se lahko uporabljajo za izboljšanje vašega profila na njihovi spletni strani ali prispevajo k podatkom, ki jih imajo za različne namene, opisane v njihovih pravilnikih o zasebnosti.

Grlica d.o.o. uporablja tudi Google Analytics za analizo uporabe spletne strani in spletne trgovine. Google Analytics ustvarja statistične in druge informacije o uporabi spletnega mesta s pomočjo piškotkov, ki so shranjeni v računalnikih uporabnikov. Informacije, pridobljene v zvezi z našo spletno stranjo, se uporabljajo za izdelavo poročil o uporabi spletne strani. Ti piškotki lahko spremljajo stvari, na primer kako dolgo boste porabili na spletnem mestu in na straneh, ki jih obiščete, da bomo lahko še naprej ustvarjali zanimive vsebine. Google bo te podatke shranil in jih uporabil. Če želite izvedeti več o Googlovim pravilniku o zasebnosti, ga lahko preberete tukaj: http://www.google.com/privacypolicy.html 

Več informacij o piškotkih storitve Google Analytics najdete na uradni strani Google Analytics.

Občasno tudi testiramo nove funkcije in naredimo subtilne spremembe v načinu, kako je spletno mesto dostavljeno. Ko še vedno preizkušamo nove funkcije, se lahko ti piškotki uporabljajo za zagotovitev dosledne izkušnje med bivanjem na spletnem mestu, hkrati pa zagotavljamo, da razumemo, katere optimizacije najbolj cenijo naši uporabniki. Pomembno je, da razumemo statistične podatke o tem, koliko obiskovalcev našega spletnega mesta dejansko opravi nakup, zato je to vrsta podatkov, ki jih bodo ti piškotki sledili. Tudi to je pomembno za vas, saj pomeni, da lahko natančno pripravimo poslovne napovedi, ki nam omogočajo spremljanje naših stroškov oglaševanja in izdelkov, da zagotovimo najboljšo možno ceno.

Z uporabo naše strani se strinjate, da lahko uporabimo piškotke za zgoraj navedene namene.

Če želite več informacij o tem, nas lahko kontaktirate preko e-pošte na info@grlica.si .

Zadnjič spremenjeno: 28. maj 2019