Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Predstavitev na terenu

Brezplačna praktična predstavitev industrijskega orodja blagovne znamke Milwaukee

  • Na voljo je preko 80 različnih tipov testnih strojev.
  • Možnost brezplačne predstavitve kjerkoli po Sloveniji na sedežu vašega podjetja ali na gradbišču.

Stroji za profesionalno in industrijsko uporabo z visoko zmogljivostjo, namenjeni profesionalnim uporabnikom (gradbinci, izvajalci zaključnih del v gradbeništvu, vodoinstalaterji,…). 

Za vse pri nas kupljene stroje vam kot distributer za Slovenijo zagotavljamo tudi servis v garanciji in izven, originalne rezervne dele in pribor. 

Namen predstavitve industrijskega orodja Milwaukee na terenu je seznaniti profesionalne uporabnike z novostmi in namembnostmi, katere lahko katalog predstavi le teoretično. Tako v praksi velikokrat prihaja do odstopanj med podatki katere ponuja katalog in zahtevami katere pričakuje profesionalni uporabnik pri nakupu orodja. Največkrat so to premajhna zmogljivost akumulatorja, premajhna moč, prenizki obrati, premajhna učinkovitost ali previsoka teža. Vse to pa na koncu lahko močno vpliva na slabšo učinkovitost dela. Ker pa se kot ponudniki industrijskega orodja Milwaukee želimo izogniti vsem tem nevšečnostim, smo se v podjetju Grlica d.o.o. odločili, da našim kupcem ponudimo električno orodje na podlagi predhodnega testiranja, kjer lahko vsak naš kupec izbere najprimernejši stroj za svoje potrebe. 

Za vas smo opremili dve predstavitveni vozili s skoraj vsemi tipi orodja Milwaukee, katerega imamo redno na zalogi. V primeru, da vam enodnevna predstavitev zaradi specifičnosti dela ne zadostuje, lahko stroje katere bi želeli preizkusiti zadržite na testu tudi več dni. 

  • Če želite, predstavitev industrijskega orodja Milwaukee na vaši firmi oz. objektu, nas pokličite po telefonu ali izpolnite spodji DEMO KUPON! Naš demonstrator pa vas bo po predhodni najavi obiskal v najkrajšem možnem času.


Demonstrator na terenu: Janez Zacirkovnik 041 628 454 elektronski naslov janez.zacirkovnik@grlica.si 

Demonstrator na terenu: Goran Žovlje 031 345 896 elektronski naslov goran.zovlje@grlica.si