Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

Joe Galli CEO Techtronic Industries na obisku v novem Milwaukee Heavy Duty centru Grlica v Celju

Z velikim ponosom sporočamo, da nas je na naši novi lokaciji v Celju, obiskal gospod Joe Galli, generalni direktor podjetja Techtronic Industries iz ZDA, ki je med drugim tudi lastnik blagovne znamke MILWAUKEE.

Direktor Tone Grlica in Joe Galli CEO Techtronic Industries pred vozili potnikov Milwaukee orodja podjetja Grlica d.o.o.

Njegov obisk je veliko priznanje našemu 21 letnemu vztrajnemu delu in zavezanosti k prodaji ter prepoznavnosti vrhunskih orodij in pribora Milwaukee. S tem smo pripomogli k povečanju produktivnosti tako obrtnikov in podjetij kot tudi domačim uporabnikom, ki prisegajo na kvalitetno orodje.

Gospod Joe Galli v kratkem razgovoru s sodelavci podjetja Grlica uradnega distributerja orodja Milwaukee Tool

K rezultatu, na katerega smo zaposleni v podjetju Grlica d.o.o. zelo ponosni, so nas privedli nenehna nadgradnja znanja, usposabljanje prodajnih svetovalcev na terenu in izobraževanje zaposlenih, predstavitve na sejmih in ostale aktivnosti.

Joe Galli generalni direktor Techtronic Industries na ogledu novega Milwaukee Heavy Duty centra v Celju

V okviru srečanja z vodstveno ekipo Techtronic Industries smo imeli priložnost predstaviti naše ključne dosežke in razpravljati o strategijah za prihodnji razvoj. Srečanje je bilo dragoceno za krepitev medsebojnih odnosov in je utrdilo temelje za še močnejše partnerstvo v prihodnosti.

Joe Galli na ogledu skladišča v novem Milwaukee Heavy Duty centru v Celju.

Prav tako smo ob tej priložnosti predstavili naš drugi, novi Milwaukee prodajni in logistični center v Celju, ki je trenutno v fazi odpiranja ter kompleten vozni park z ekipo prodajnih svetovalcev na terenu.

Joe Galli natančno dokumentira vsako podrobnost razstavnega orodja in pribora v Milwaukee Tool cetntru v Celju

Iskreno se zahvaljujemo generalnemu direktorju Techtronic Industries, gospodu Joe Galli-ju ter gospodu Alexandre Duarte-ju, generalnemu direktorju področja EMEA, za njihov obisk.

Joe Galli generalni direktor CEO Techtronic Industries

Radi bi tudi izpostavili, kako zelo smo bili veseli vseh pohval iz strani gospoda Galli-ja, ki smo jih prejeli za naš trud in profesionalen pristop lojalnosti in posvetitvi blagovne znamke Milwaukee.

Video povzetek obiska gospoda Joe Gallija, generalnega direktorja podjetja Techtronic Industries iz ZDA, v novem MILWAUKEE HEAVY DUTY™ Centru Grlica v Celju