Cart0Item(s)

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

O podjetju

Podjetje Grlica d.o.o. se ukvarja s prodajo akumulatorskega, električnega in ročnega orodja Milwaukee Tool ter s storitveno dejavnostjo servisiranja strojev blagovne znamke Milwaukee Tool.

Začetki podjetja segajo v leto 1984, ko se je ustanovitelj in direktor podjetja Tone Grlica odločil, da bo vstopil v svet podjetništva. Njegova želja je bila, da bi imel servis malih gospodinjskih aparatov.

Storitvena dejavnost se je razvijala in rasla. Podjetje je po letih opravljanja osnovne dejavnosti - servisiranje malih gospodinjskih aparatov - svojo dejavnost razširilo in jo dopolnilo s specializirano trgovino z električnim orodjem. Tako je poleg storitvene dejavnosti začelo opravljati tudi trgovske posle. Spremenila se je osnovna organizacijska oblika podjetja, iz samostojnega podjetnika se je preimenovala v družbo z omejeno odgovornostjo. Po uspešnih letih delovanja trgovine je podjetje pridobili tudi pogodbo za ekskluzivno prodajo profesionalnega orodja s tujim partnerjem Atlas Copco.

Pod blagovno znamko Atlas Copco se je v Sloveniji konec devetdesetih let prodajalo profesionalno električno ročno orodje. Tuje tržne razmere so se spremenile in poslovni partner je svojemu delovanju pridružil še eno svetovno uspešno blagovno znamko in se preimenoval v družbo Milwaukee Tools. Tako je podjetje Grlica d.o.o. postalo ekskluzivni uvoznik ameriške blagovne znamke Milwaukee za Slovenijo.

Poleg ustreznega pribora nudimo originalne rezervne dele. Tako poleg možnosti nakupa novega orodja ponujamo odličen servis izven garancije, ki zagotavlja brezhibno delovanje in kvalitetno vzdrževanje akumulatorskega in električnega orodja. Na področju servisiranja električnega ročnega orodja so nam desetletne izkušnje v pomoč pri svetovanju, saj imamo z opravljanjem servisne dejavnosti tudi dejansko možnost spremljanja kvalitete in vzdržljivosti orodja.

S pomočjo terenskih demonstracij, spletno trgovino, udeležbo na sejmih, zagotavljanjem kvalitetnega lastnega servisa in strokovnim svetovanjem želimo blagovno znamko Milwaukee Tool čim bolj približati profesionalnim in domačim uporabnikom akumulatorskega, električnega in ročnega orodja.

Kontakti podjetja Grlica d.o.o.

Grlica d.o.o.
Trnoveljska cesta 24
3000 Celje

Telefon: 083 300 400
E-mail: info@grlica.si

Pišite nam